2111193880 6941592630 Ναυάρχου Νοταρά 117, Πειραιάς metafrasi.ro@gmail.com

 

 


TRANSLATION4U | ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ
Μεταφράσεις - Διερμηνεία - Διοργάνωση συνεδρίων και εκθέσεων -
Σύμβουλος επιχειρήσεων - Εμπορική εξωστρέφεια

 

Η TRANSLATION 4 U είναι μια επιχείρηση με έδρα τον Πειραιά Αττικής, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας μεταφραστικές υπηρεσίες από και πρός τις κυριότερες ευρωπαϊκές γλώσσες με αξιοπιστία, άμεση παράδοση και προσιτές τιμές.
 

Με επικεφαλής την Αουρέλια Μουντεάνου (Γαλανοπούλου), διερμηνέα και μεταφράστρια πιστοποιημένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρουμανίας και διαπιστευμένη στο Ρουμανικό Προξενείο στην Αθήνα και πραγματοποιούμε επίσημες μεταφράσεις και διερμηνεία αναγνωρισμένες στις δημόσιες υπηρεσίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο τομέας εξειδίκευσής μας είναι η ρουμανική γλώσσα αναλαμβάνοντας με κάθε λεπτομέρεια ενέργειες και διασυνδέσεις που αφορούν το ελληνικό και το ρουμανικό κράτος.

 

Μάθετε περισσότερα

 

Υπηρεσίες Μετάφρασης

Υπηρεσίες Μετάφρασης

Το διαπιστευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη μετάφραση επίσημων εγγράφων στις πιο γνωστές ευρωπαϊκές γλώσσες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οργάνωση συνεδρίων

Οργάνωση συνεδρίων

Ο επαγγελματισμός, η συνεπεία αλλά και η αποτελεσματικότητα που μας χαρακτηρίζουν συμβάλλουν στην επιτυχημένη διεξαγωγή εταιρικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμπορική εξωστρέφεια

Εμπορική εξωστρέφεια

Ως σύμβουλοι εξαγωγών και εξωτερικού εμπορίου μεταξύ Ρουμανίας και Ελλάδας προσφέρουμε σε ελληνικές και ρουμανικές επιχειρήσεις επαγγελματική υποστήριξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ